Rondrijden op een motorfiets is anders dan al het andere, want jonge motorrijders rijden zelf rond, of worden niet zelf rondgereden. De wereld wordt hun speelterrein. Ze hoeven niet naar de winkel op de hoek te lopen om melk te halen. Ze hoeven zich geen zorgen te maken dat ze te afhankelijk worden van een auto. Deze kinderen zijn constant de wereld aan het verkennen; het is waar ze voor leven. Ze leren om te veranderen en rijden in talloze situaties. 

Jong zijn en motor rijden

Ze gaan naar hun eerste concert, kijken naar hun eerste voetbalwedstrijd, beginnen te rijden met een handgeschakelde versnellingsbak, en rijden zelfs hun eerste rally. Deze jongere mensen zijn niet gewend om gewond te raken. Ze hoeven niet geleerd te worden om met een stick-shift te rijden. Ze voelen zich vrij op hun motorfiets met harley sportster motor accessoires. Jonge volwassenen zijn veel zelfverzekerder met hun motorfietsen dan met hun auto’s. Ze hoeven zich niet af te vragen waar ze heen gaan, maar weten precies waar ze heen gaan. Motorrijden is als ademhalen, het is iets dat hen nooit loslaat daarom haal ik de juiste bobber motor onderdelen. Op de weg kunnen deze jonge volwassenen de moeilijkste situaties in plezier veranderen. Op de weg zijn ze als een bende rocksterren. Iedereen wil met ze op de foto. Motorrijden is het meest vrije wat je kunt doen. Het is opwindend, bevrijdend, en een ton van plezier. Rij op je motor, rij met je vrienden. Rijd op je motor. 

Het beste van het beste

Mijn favoriete motorfiets is een Kawasaki vulcan chopper kopen. Ik rijd er bijna elke dag op en ik kan er met een aantal van mijn favoriete mensen op rondrijden, wat het spannendste ter wereld is. Hij heeft een heleboel leuke functies waarmee ik van de gebaande paden af kan wijken. Het is leuk om te rijden voor bijna elke reden. Maar motorrijden is meer dan alleen plezier. Het is het beste gevoel ter wereld om omringd te zijn door mensen die je met de auto niet kunt bereiken. Het geeft je het gevoel dat je niet buitengesloten kunt worden; het geeft je een gevoel van saamhorigheid en veiligheid.

De motor lifestyle is de vrijheid om overal alleen heen te gaan, de vrijheid om naar elk evenement te gaan dat je wilt zonder dat iemand je vraagt om mee te gaan of om auto te rijden. Het geeft je vrijheid van meningsuiting; je kunt op de motor zitten en de wind in je haren voelen; je kunt op de motor zitten en van de frisse lucht genieten en je kunt op de motor zitten en de wereld zien. Ik rij bijna elke dag op mijn motor, en ik zie de wereld.

Als ik op mijn motor zit, ben ik helemaal in mijn sas. Ik probeer een perfecte balans van snelheid en veiligheid te bereiken. Hier ben ik constant naar op zoek, zal ik de gashendel nog een klein stukje aandraaien, of is het precies goed zoals het nu is? Persoonlijk, is dit de helft van de fun voor een coureur zoals ik ben.